Print Sitemap Home

Donaţie a firmei elveţiene TRISA a peste 150000 de periuţe de dinţi pentru copiii din România

 

Donaţie a firmei elveţiene TRISA a peste 150000 de periuţe de dinţi pentru copiii din România

 

Înfiinţată în anul 1887 în  Triengen, Lucerne, în mijlocul Elveţiei şi al Europei, TRISA este în prezent unul dintre furnizorii de top de periuţe de dinţi şi produse de îngrijire orală. Pe lângă produsele fabricate sub marca TRISA, firma produce şi sub brandurile altor companii multinaţionale. Mai mult de un million de periuţe de dinţi sunt fabricate zilnic cu tehnologii de vârf, în conformitate cu cele mai exigente standarde de control al calităţii, 95% din producţie este exportată în mai mult de 80 de ţări.

          În fiecare an, TRISA donează peste 100.000 periuțe de dinți de calitate  premium pentru copiii defavorizați din întreaga lume. Din 1998, mai mult de 3 milioane de periuțe de dinți au fost donate copiilor din intreaga lume. Acest fapt evidenţiază solidaritatea firmei TRISA cu alte organizaţii mondiale care contribuie voluntar la ameliorarea sănătăţii publice a copiilor din ţările deficitare la acest capitol. Mulţi copii, din ţări cum ar fi Irak, India, Siria, Corea de Sud, Tunisia, Cambogia, Belarus, etc. au beneficiat de aceste donaţii din partea firmei elveţiene TRISA.

În anul 2015 este rândul copiilor din România să beneficieze de un mic ajutor din partea elveţienilor. Peste 150000 de periuţe de dinţi de cea mai bună calitate, fabricate în Elveţia, vor fi donate copiilor români pentru a-i ajuta să aibă o igienă orală mai bună. Sperăm ca beneficiarii donaţiei să conştientizeze importanța igienei orale, oferindu-le pe această cale un mic ajutor material.

          ZASS Romania (unic distribuitor al produselor TRISA în România), în parteneriat cu ONG-uri şi fundaţii non-profit, vor distribui aceste periuţe în cât mai multe localităţi din zonele defavorizate din România.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care se vor  implica în această acţiune caritabilă şi în special partenerilor elveţieni care crează suportul material necesar ajutorării şi  motivării copiilor din România care au nevoie de aceste periuţe, pentru a beneficia de o îngrijire orală corectă. 

 

ZASS România,

Tîrgu Mureş

13 octombrie 2015

« Înapoi